Felhasználói videók és leírás

A készülékről az alábbi videók segítségével tudhat meg többet:

Általános bemutató: http://epi.mlsv.hu/wp-content/uploads/2011/04/bemutato.mpg

Elhelyezés, összeszerelés: http://epi.mlsv.hu/wp-content/uploads/2011/04/elhelyezes.mpg

Beállítások: http://epi.mlsv.hu/wp-content/uploads/2011/04/osszeszereles.mpg

Kapcsolók és LED lámpák: http://epi.mlsv.hu/wp-content/uploads/2011/04/kapcsolok.mpg

A készülék felhasználói leírása az alábbi linken érhető el: http://epi.mlsv.hu/wp-content/uploads/2011/04/10_HU_Emfit_Manual_Page.pdf

A készülék megtekintése

A készülék megtekinthető az alábbi címen: 2045, Törökbálint, Álmos Vezér utca 3 (Kapcsolat). Ezen kívül az alábbi kórházakban található próba, vagy megvásárolt készülék:

  • Heim Pál Gyermekkórház
  • 1. számú Gyermekklinika

Célunk, hogy fokozatosan egyre több kórházban legyen elérhető legalább egy készülék, így a betegek közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek a monitorról. Amennyiben az Ön kórházában van epilepszia osztály, és szeretné kipróbálni a készüléket, kérem írjon:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Rerefernciák

“4 éves lányomnál 17 hónapja diagnosztizáltak epilepsziát. A több mint 30 roham mindegyike alvás közben jelentkezett. Az első 12 hónap rémálom volt. Nem emlékszem, hogy aludtunk volna ebben az időszakban, csak az aggodalmas ébredésekre, hogy hogyan találjuk a gyermekünket. Amióta megvettük az Emfit epilepszia monitort, minden rohahmot időben jelzett, így volt elég időnk a gyógyszeres beavatkozásra, így nem volt szükség további orvosi segítségre. A tudat, hogy bízhatunk ebben a készülékben lehetővé tette, hogy ismét mélyen tudunk aludni minden éjjel, és ez segített, hogy ismét normális életet élhetünk. Az Emfit terméke valóban életmentő a lányunk számára.”

Doug & Deana Reed

Bethel Park, Pennsylvania