Üdvözöljük a honlapunkon!

Harmadik gyermekünk 2010. február 14-én, Valentin napján lett epilepsziás, 3 és fél éves korában. Mint később megtudtuk, Szent Valentin nem csak a szerelmesek védőszentje, hanem az epilepsziával élőké is. Azóta, mint minden hasonló helyzetben lévő, szülő mi is próbálunk minél többet megtudni erről a titokzatos betegségről. Az interneten kutatkodva megfigyeltük, hogy nagyon kevés és szétszórt  információ van arról, hogy az élet hogyan változik meg egy családban egy epilepsziás gyerekkel, és mit tehet a szülő azért, hogy gyermeke továbbra is teljes életet élhessen. Ezért határoztuk el, hogy létrehozunk egy blogot, ahol a mindennapi élet, és az epilepszia kapcsolatáról próbálunk minél több hasznos információt összegyűjteni, és bíztatni másokat is, hogy bővítsék blogunkat saját tapasztalataikkal.

A honlapnak nem célja orvosi kérdésekkel, szindrómákkal, gyógyszeradagolásokkal stb. foglalkoznia, mivel nem vagyunk orvosok. A honlapban azzal szeretnénk foglalkozni, hogy mi történik azután, hogy a beteg hazatér a kórházból otthonába, hogyan változik meg az élete.

Szintén az interneten bolyongva találtunk rá az Emfit cég Epilepszia monitor termékére, ami éjszaka, és ébredés után képes jelezni a tónusos-klónusos rohamokat. Számos orvossal, szakértővel és beteggel beszélgetve kiderült, hogy ez a termék Magyarországon teljesen ismeretlen. Úgy gondoljuk, hogy ez nagy segítséget jelenthet a beteg hozzátartozóinak, ezért saját cégünk, az MLSV Consulting Kft., 2010 áprilistól az Emfit termékek kizárólagos disztribútora lett. Honlapunkon információt találhatnak az Emfit cég egyéb betegápolással kapcsolatos termékeiről is.

Reméljük az itt összegyűjtött információkat hasznosnak fogják találni.

Hősei Zsolt